Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi

Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 1200 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 200 gramů kadeřávku listy a vyříznuté košťály zvlášť
  • 1 stroužek česneku
  • 2 ančovičky, naložené v oleji scezené
  • 1 citrón pouze jemně nastrouhaná kůra
  • 35 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na pokapání
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 480 gramů bílé fazole, velké, sterilované scezených a okapaných (2 plechovky po 400 gramech)
  • 200 gramů sterilované červené papriky na plátky (1 cm)
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 4 filety mořského vlka (každý cca 90 gramů)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1225 mg
Protein 29 g
Kalorie 1960 kJ / 471 kcal
Tuk 29 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 20 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...