Zařízení & příslušenství
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
200 gramů kadeřávku listy a vyříznuté košťály zvlášť
-
1 stroužek česneku
-
2 ančovičky, naložené v oleji scezené
-
1 citrón pouze jemně nastrouhaná kůra
-
35 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na pokapání
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
480 gramů bílé fazole, velké, sterilované scezených a okapaných (2 plechovky po 400 gramech)
-
200 gramů sterilované červené papriky na plátky (1 cm)
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
4 filety mořského vlka (každý cca 90 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1225 mg
Protein
29 g
Kalorie
1960 kJ /
471 kcal
Tuk
29 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min.
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15min.
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Žádné hodnocení
Cannelloni s artyčokovou náplní a rajčatovou omáčkou
1hod. 35min.
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min.
Smoothie s kadeřávkem, mladou pšenicí a datlemi
5min.
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min.
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
RAW sezamové kuličky s kokosem
8hod. 30min.
Kašmírská rýže
30min.
Fíková pomazánka s lískovými oříšky
20min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.