![Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BB76288C-C6D3-423A-99D5-937E11CF9C7A/Derivates/2bc03127-2228-424d-bbb5-3f206940e4ad.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 200 gramů kadeřávku, listy a vyříznuté košťály zvlášť
- 1 stroužek česneku
- 2 ančovičky, naložené v oleji, scezené
- 1 citrón, pouze jemně nastrouhaná kůra
- 35 gramů extra panenského olivového oleje, plus navíc na pokapání
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 480 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných, scezených a okapaných (2 plechovky po 400 gramech)
- 200 gramů sterilované červené papriky, na plátky (1 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 4 filety mořského vlka (každý cca 90 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1960 kJ / 471 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Alternativní recepty
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50 分钟
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 Min
Houbová směs na těstoviny
50 分钟
Restovaný ananas (200 gramů)
15min
Krémová polenta s pórkem
1 godz. 5 min
Salát z červené řepy
10 min
Sójový guláš s knedlíky v balíčku
1 Std. 25 Min
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 Min
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3h 40 min
Orientální placky
1 Std.
Boršč aneb červená polévka
1h 15min
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min