
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 200 gramů kadeřávku listy a vyříznuté košťály zvlášť
- 1 stroužek česneku
- 2 ančovičky, naložené v oleji scezené
- 1 citrón pouze jemně nastrouhaná kůra
- 35 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na pokapání
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 480 gramů bílých fazolí, velkých, sterilovaných scezených a okapaných (2 plechovky po 400 gramech)
- 200 gramů sterilované červené papriky na plátky (1 cm)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- 4 filety mořského vlka (každý cca 90 gramů)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 471 kcal / 1960 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 20 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1225 mg
Alternativní recepty
Thajská tomyum zoodle polévka
45min
Mangové válečky s banánovo-mangovou omáčkou
30min
Jalapeño marináda s citrónovou trávou a zázvorem
Žádné hodnocení
Veganský mango sticky rýžový dort
11hod.
Pâté z hub
1hod. 25min
Lososová polévka s koprem
Žádné hodnocení
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1hod. 5min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1hod. 50min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Čočka s krevetami
20min
Eintopf se zelím a kroupami
1hod.
Hummus
5min