Zařízení & příslušenství
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
1200 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
200 gramů kadeřávku listy a vyříznuté košťály zvlášť
-
1 stroužek česneku
-
2 ančovičky, naložené v oleji scezené
-
1 citrón pouze jemně nastrouhaná kůra
-
35 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na pokapání
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
480 gramů bílé fazole, velké, sterilované scezených a okapaných (2 plechovky po 400 gramech)
-
200 gramů sterilované červené papriky na plátky (1 cm)
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
4 filety mořského vlka (každý cca 90 gramů)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1225 mg
Protein
29 g
Kalorie
1960 kJ /
471 kcal
Tuk
29 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
No ratings
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15 min
Bramborový salát s lososem a avokádem
1 h 10 min
Hummus
5 min
Ryba po řecku
35 min
Mojo Amarillo
45 min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Musaka
1 h 55 min
Ratatouille
40 min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Caponata
30 min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25 min