Zařízení & příslušenství
Veganské lilkové massaman kari
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů nesolených arašídů
-
1 čerstvou chilli papričku zbavenou semínek, na kousky
-
30 gramů olivového oleje plus extra na pokapání
-
50 gramů citrónové šťávy
-
450 gramů vody
-
500 gramů lilku na kostičky (1–2 cm)
-
1 čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
-
35 gramů kukuřičného škrobu
-
30 gramů Massaman kari pasty
-
150 gramů kokosového mléka
-
20 gramů agávového sirupu
-
250 gramů konzervované bílé cizrny scezené
-
100 gramů zelených fazolových lusků
-
100 gramů čerstvých hlaviček žampiónů napůl
-
1 čajovou lžičku soli na dochucení
-
čerstvý koriandr na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1160.1 mg
Protein
11.8 g
Kalorie
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Tuk
25.9 g
Vláknina
11.3 g
Nasycený tuk
7.9 g
Sacharidy
44.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min.
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Chobotnice „à lagareiro“
1hod. 30min.
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Piknikový plněný chléb
4hod. 50min.
Vegetariánská pizza pro TM6
1hod. 40min.
Lilkové rolky plněné sýrem paneer s červenou čočkou a jogurtovým dipem
40min.
Květákové cupcaky
55min.
Špaldová galette s červenou řepou
2hod.
Fazolový burger (veganský)
1hod. 20min.
Caponata
30min.
Veganská boloňská omáčka
50min.