Zařízení & příslušenství
Veganské lilkové massaman kari
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
120 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů nesolených arašídů
-
1 čerstvou chilli papričku zbavenou semínek, na kousky
-
30 gramů olivového oleje plus extra na pokapání
-
50 gramů citrónové šťávy
-
450 gramů vody
-
500 gramů lilku na kostičky (1–2 cm)
-
1 čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
-
35 gramů kukuřičného škrobu
-
30 gramů Massaman kari pasty
-
150 gramů kokosového mléka
-
20 gramů agávového sirupu
-
250 gramů konzervované bílé cizrny scezené
-
100 gramů zelených fazolových lusků
-
100 gramů čerstvých hlaviček žampiónů napůl
-
1 čajovou lžičku soli na dochucení
-
čerstvý koriandr na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1160.1 mg
Protein
11.8 g
Kalorie
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Tuk
25.9 g
Vláknina
11.3 g
Nasycený tuk
7.9 g
Sacharidy
44.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Spirulinová rýže s černými fazolemi a špenátem
Žádné hodnocení
Pikantní rýže s cizrnou a červenou paprikou
1hod.
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1hod.
Napa Kimchi
15hod.
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45min.
Středomořský zeleninový pekáč
50min.
Lilkové kari s kokosovým mlékem a arašídovým máslem
30min.
Extra výživná vegetariánská polévka
30min.
Kari ze špičatého zelí
35min.
Mexický quinoa salát
30min.
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min.