Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 30 g Whisky
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Paprika de la Vera
- 350 g Jakobsmuscheln (ca. 12 Stück)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 662 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Maracuja-Crème-brûlée
4h
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 godz. 15 min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Trüffelsuppe mit Kabeljau und Cashewbröseln
55 Min
Lachs-Tatar
5 min
Chowder
45 Min
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Hirschrücken unter der Macadamia-Honigkuchen-Kruste
1 Std. 10 Min
Trüffel-Parmesan-Ravioli
3h 30min