Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 100 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 30 g Whisky
- 200 g Sahne
- 20 g Mehl
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Paprika de la Vera
- 350 g Jakobsmuscheln (ca. 12 Stück)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 662 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2sa
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Spargel-Parmesan-Creme mit Parmaschinken und grünen Spargelstreifen
6h 15min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45 min
Lachs-Tatar
5min
Roastbeef mit Senfkruste
2sa 20 dk
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8小时
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1sa 45 dk
Krebssuppe
45 min
Hummer Thermidore
35 min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30 min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30 min