Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di farina
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Condimento
- 40 g di noci sgusciate
- 100 g di cicoria, i gambi puliti
- 200 g di pere pulite e tagliate a metà nel senso della lunghezza
-
100
g di panna acida (30% di grassi)
nebo 100 g di ricotta fresca - 2 - 3 pizzichi di sale, a piacere
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 100 g di Gorgonzola dolce
- 15 g di rucola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1970.3 kJ / 470.9 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 4.8 g
- Sodík
- 696.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Tagliolini al radicchio rosso
30min
Biscotti alle erbe aromatiche e Parmigiano Reggiano
2 Std.
Crostata salata tricolore
1h 30min
Insalata di gamberi, pompelmo rosa e finocchi
30min
Risotto radicchio e uva
40min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Burger ceci e rucola
40min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Torta salata radicchio e robiola
2hod. 30min