Massa com molho de amendoim vegan

Massa com molho de amendoim vegan

3.0 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 doses

Suroviny

  • água
    1400 g
  • azeite
    10 g
  • massa tipo tagliatelle em ninhos
    250 g
  • cenoura cortada em rodelas (3 mm aprox.)
    70 g
  • ervilhas de quebrar
    70 g
  • brócolos só os floretes
    70 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • alho
    2 dentes de
  • flocos de malagueta seca (volitelně)
    1 c. chá de
  • manteiga de amendoim
    200 g
  • molho de soja light
    15 g
  • óleo de sésamo
    20 g
    20 g óleo de coco
  • coentros só as folhas
    2 pés de
  • amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
    2 c. sopa de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1054.3 mg
Protein 22.1 g
Kalorie 2724.6 kJ / 651.2 kcal
Tuk 36.7 g
Vláknina 6.8 g
Nasycený tuk 6.7 g
Sacharidy 64.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...