Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 60 g ui
- 40 g olijfolie
- 500 g rundvlees voor stoofschotels
- 100 g knolselder geschild, in stukken
- 100 g pastinaak geschild, in stukken
- 100 g aardappelen geschild, in stukken
- 100 g wortelen geschild, in stukken
- 900 g water
- 10 g honing
-
1
volle tl runderbouillonpasta
nebo 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 ½ tl paprika, gerookt, gemalen
- 1 laurierblad, gedroogd
- ½ - 1 tl zout
- ½ tl peper, gemalen
- 150 g parelgerst
- brood, krokant, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1961.5 kJ / 468.8 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 659.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koolstoofpot met kalkoen
Žádné hodnocení
Shakshuka
50 min
Kikkererwten shoarma salade bowl
Žádné hodnocení
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Žádné hodnocení
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15 min
Chili non Carne
1h
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 min