Zařízení & příslušenství
Wintergroente en rundvlees cholent
Příprava 25min.
Celkový 4hod. 30min.
4 porties
Suroviny
-
teentjes knoflook1 - 2
-
ui60 g
-
olijfolie40 g
-
rundvlees voor stoofschotels500 g
-
knolselder geschild, in stukken100 g
-
pastinaak geschild, in stukken100 g
-
aardappelen geschild, in stukken100 g
-
wortelen geschild, in stukken100 g
-
water900 g
-
honing10 g
-
1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l)runderbouillonpasta1 volle tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen1 ½ tl
-
paprika, gerookt, gemalen1 ½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
parelgerst150 g
-
brood krokant, om op te dienen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
659.1 mg
Protein
33.8 g
Kalorie
1961.5 kJ /
468.8 kcal
Tuk
17.4 g
Vláknina
10.4 g
Nasycený tuk
4.3 g
Sacharidy
47.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Verwarmende gerechten
8 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Rijstschotel met appelen
Žádné hodnocení
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Borscht
50min.
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1hod. 50min.
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1hod. 30min.
Asperge ovenschotel
1hod. 30min.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1hod. 10min.
Mediterrane visschotel
1hod. 30min.
Zoetzure varkensribbetjes
40min.
Hartige taart met savooiekool
1hod. 30min.
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min.