Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 60 g ui
- 40 g olijfolie
- 500 g rundvlees voor stoofschotels
- 100 g knolselder geschild, in stukken
- 100 g pastinaak geschild, in stukken
- 100 g aardappelen geschild, in stukken
- 100 g wortelen geschild, in stukken
- 900 g water
- 10 g honing
-
1
volle tl runderbouillonpasta
nebo 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
- 1 ½ tl paprika, gerookt, gemalen
- 1 laurierblad, gedroogd
- ½ - 1 tl zout
- ½ tl peper, gemalen
- 150 g parelgerst
- brood, krokant, om op te dienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1961.5 kJ / 468.8 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 47.2 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 10.4 g
- Sodík
- 659.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 dk
Tomaat basilicum spread
5min
Lamscurry
1sa
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2sa 30 dk
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Gierst met kip en curry
35 Min
Roergebakken champignons
55min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1sa 30 dk
Turkse moussaka
1hod. 10min