Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen, in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers, zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook, in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel, gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Protein
- 105.8 g
- Sacharidy
- 131.4 g
- Tuk
- 111.2 g
- Nasycený tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 19.2 g
- Sodík
- 2658.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aromatische kipcurry
1h
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Cashew cheddarkaas
Žádné hodnocení
Kreplach
55 min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Gazpacho met kers en munt
Žádné hodnocení
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Amandelpap
10 Min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Žádné hodnocení
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min