Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen, in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers, zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook, in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel, gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 8048.2 kJ / 1923.6 kcal
- Protein
- 105.8 g
- Sacharidy
- 131.4 g
- Tuk
- 111.2 g
- Nasycený tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 19.2 g
- Sodík
- 2658.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 godz. 5 min
Mousse van tonijn
10min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Kimchi mac&cheese
50min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Mexicaanse limoensoep
40 Min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40 Min
Paksoi en ham rijst
40 Min
Maanzaadslakken
Žádné hodnocení
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min