
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden
- 2 takjes peterselie, vers
- 600 g water
- 350 g aardappelen in hun geheel
- 250 g Chinese kool in stukken gesneden (5 cm)
- 70 g olijfolie
- 100 g prei doormidden gesneden
- 1 - 2 teentjes knoflook
- 1 chillipeper, vers zaden verwijderd
- 1 teentje knoflook in zijn geheel, ongeschild
- 250 g kalkoenborstfilet, zonder vel gesneden in reepjes (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier
- 50 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- ½ tl zout
- 2 - 3 snuifjes paprika, gerookt, gemalen
- 600 g kippenbouillon
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 1923.6 kcal / 8048.2 kJ
- Protein
- 105.8 g
- Tuk
- 111.2 g
- Sacharidy
- 131.4 g
- Vláknina
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 21.9 g
- Sodík
- 2658.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1hod. 15min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1hod.
Fatayer met kaas en munt
2hod.
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Kip-miso stoofpot
1hod. 45min
Ratatouille
40min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1hod. 15min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1hod. 30min
Pekingeend
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Vegetarische chili
1hod. 5min