
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 克 甜菜
- 100 克 櫻桃蘿蔔
- 400 克 小黃瓜 去皮,切塊
- 8 支 新鮮巴西利 只取葉子
- 5 支 新鮮蒔蘿
- 200 克 原味優格
- 200 克 酸奶油
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 胡椒粉 少許,調味用
- 1 茶匙 糖
- 20 克 醋
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 85 kcal / 355 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g