Zařízení & příslušenství
玉井芒果冷湯
Příprava 25min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
芒果 去皮、去籽,切塊(約3公分)300 克
-
小黃瓜 去蒂頭、去皮、切塊(約3公分)50 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)15 克
-
蒜頭 (約5克),去蒂頭1 粒
-
特級初榨橄欖油25 克
-
米醋1 茶匙
-
新鮮茵陳蒿 (volitelně)5 克
-
鹽1 茶匙
-
蝦夷蔥 (volitelně) 少許,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
0.7 g
Kalorie
665 kJ /
159 kcal
Tuk
12.9 g
Vláknina
1.3 g
Sacharidy
11.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan