
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 - 15 隻 蝦仁 (約200克),切塊
- 2 隻 花枝 (約450克),切片
- 200 克 紅鯛魚片 切大塊
- 1000 克 水
- 2 茶匙 鹽
- 600 克 紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)
- 150 克 馬鈴薯
- 100 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 273 kcal / 1143 kJ
- Protein
- 17.3 g
- Tuk
- 4.5 g
- Sacharidy
- 39.5 g
- Vláknina
- 3.1 g