鹿兒島海鮮濃湯
TM6 TM5 TM31

鹿兒島海鮮濃湯

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 12 - 15 隻 蝦仁 (約200克),切塊
  • 2 隻 花枝 (約450克),切片
  • 200 克 紅鯛魚片 切大塊
  • 1000 克 水
  • 2 茶匙 鹽
  • 600 克 紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)
  • 150 克 馬鈴薯
  • 100 克 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
273 kcal / 1143 kJ
Protein
17.3 g
Tuk
4.5 g
Sacharidy
39.5 g
Vláknina
3.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty