鹿兒島海鮮濃湯

鹿兒島海鮮濃湯

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 人份

Suroviny

  • 蝦仁 (約200克),切塊
    12 - 15 隻
  • 花枝 (約450克),切片
    2 隻
  • 紅鯛魚片 切大塊
    200 克
  • 1000 克
  • 2 茶匙
  • 紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)
    600 克
  • 馬鈴薯
    150 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)
    100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 17.3 g
Kalorie 1143 kJ / 273 kcal
Tuk 4.5 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 39.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...