Zařízení & příslušenství
鹿兒島海鮮濃湯
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 人份
Suroviny
-
蝦仁 (約200克),切塊12 - 15 隻
-
花枝 (約450克),切片2 隻
-
紅鯛魚片 切大塊200 克
-
水1000 克
-
鹽2 茶匙
-
紫地瓜 去皮、切塊(約3公分)600 克
-
馬鈴薯150 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%)100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
17.3 g
Kalorie
1143 kJ /
273 kcal
Tuk
4.5 g
Vláknina
3.1 g
Sacharidy
39.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan