Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de rabanitos (sin las hojas)
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 - 24 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 20 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 90 g de aceite de oliva
- 25 g de piñones tostados
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
-
600
g de bacalao fresco (4 filetes)
nebo 600 g de pescado blanco limpio sin piel (4 filetes) - 300 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1768 kJ / 423 kcal
- Protein
- 32.2 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 30.4 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 296.2 mg
Alternativní recepty
Ensalada griega con pollo
1h 10min
Buda bol con pollo
1h
Ensalada de zanahoria rallada
10 min
Ensalada ratatouille
1h
Salmón glaseado con cítricos y ensalada de coliflor asada
1h
Ensalada de hinojo, apio y manzana verde
15min
Pollo picante y cuscús con zanahoria
2h
Ensalada en tarro al estilo griego
45min
Pepinos encurtidos
48 Std. 20 Min
Bol vegano de garbanzos, arroz y verduras con salsa de cacahuete
40min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40min
Tartaleta de verduras con ensalada de rúcula y canónigos
1 godz. 5 min