Zařízení & příslušenství
石頭火鍋湯底
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 人份
Suroviny
調味汁
-
昆布柴魚高湯200 克
-
昆布 約3公分1 小塊
-
醬油1 大匙
-
鹽1 茶匙
-
米醋1 茶匙
炒料
-
蒜頭10 克
-
純芝麻油25 克
-
乾魷魚 用剪刀剪成條狀,約0.5公分寬15 克
-
洋蔥 切絲,約半顆60 克
-
蒜苗 (volitelně) 只取蒜白,切斜片1 支
-
梅花火鍋肉片250 克
-
高湯 任一口味1600 - 1800 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
885.2 mg
Protein
14.1 g
Kalorie
846.7 kJ /
202.4 kcal
Tuk
14.5 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
3.7 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
火鍋TIY
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan