Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
調味汁
- 200 克 昆布柴魚高湯
- 1 小塊 昆布 ,約3公分
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 鹽
- 1 茶匙 米醋
炒料
- 10 克 蒜頭
- 25 克 純芝麻油
- 15 克 乾魷魚 ,用剪刀剪成條狀,約0.5公分寬
- 60 克 洋蔥 ,切絲,約半顆
- 1 支 蒜苗 ,只取蒜白,切斜片 (volitelně)
- 250 克 梅花火鍋肉片
- 1600 - 1800 克 高湯 ,任一口味
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 846.7 kJ / 202.4 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 885.2 mg