Kompatibilní verze
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, TM6)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Beurre Bosc pears, or similar, halved, cored and destalked
- 150 g baby cos lettuce, chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube
- 1 tbsp walnut oil
- 150 g cheese, Danish blue, crumbled
- 50 g hazelnuts, roasted and chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1461.5 kJ / 349.3 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 499.5 mg
Alternativní recepty
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Herb and garlic dip
10min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Vegan almond dip
5min
Harissa yoghurt dressing
5min
Tuna dip
15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min