![Próteinbættar vöfflur Próteinbættar vöfflur](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cefaf66c06ba1a02798ce57f0ef46f24/Derivates/659c48030095c171682123610ab1f060aed02c20.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 stór egg
- 1 tsk sykur
- 60 g ósaltað smjör,við stofuhita
- 285 g nýmjólk
- 150 g hveiti
- 70 g próteinduft, eða 70 g heimagert próteinduft (sjá ráð)
- 1 tsk lyftiduft
- 1 tsk fínt salt
- 1 tsk vanillubragðefni
- fersk ber, t.d. jarðarber, hindber, bláber, til að bera fram
- flórsykur, til að strá yfir
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykki
- Kalorie
- 2048.8 kJ / 489.7 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 823.6 mg