Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvé petržele, pouze listy
- 20 gramů čerstvého zázvoru, na tenké plátky (2 mm)
- 30 gramů olivového oleje, plus extra pro smažení
- 100 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 200 gramů batátů, na kousky (3 cm)
- 100 gramů cukety, na kousky (3 cm)
- 100 - 150 gramů červené papriky, na kousky (3 cm)
- 6 velkých vajec (63-73 gramů)
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 80 gramů kozího sýra, měkkého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1382 kJ / 330 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 22.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Indický čočkový dahl
30min
Musaka z červené čočky
2 Std. 20 Min
Zapečená dýně s čedarem
45 Min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1 Std.
Hovězí kofty s fetou
1sa 20 dk
Quiche s fetou a červenou řepou
1sa 50 dk
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16sa
Lilkové ragú s cizrnou
45 Min
Kokosový Dhal
20 min
Dal makhani
13hod. 20min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min