
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 gramů čerstvé petržele pouze listy
- 20 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky (2 mm)
- 30 gramů olivového oleje plus extra pro smažení
- 100 gramů červené cibule na čtvrtky
- 200 gramů batátů na kousky (3 cm)
- 100 gramů cukety na kousky (3 cm)
- 100 - 150 gramů červené papriky na kousky (3 cm)
- 6 velkých vajec (63-73 gramů)
- ½ čajové lžičky mořské soli
- 80 gramů kozího sýra měkkého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 330 kcal / 1382 kJ
- Protein
- 16.3 g
- Tuk
- 22.4 g
- Sacharidy
- 15.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1 godz. 20 min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Riccotové muffiny se špenátem
35 min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1 godz.
Středomořský zeleninový pekáč
50 min
Kokosový Dhal
20 min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25 min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30 min
Lilkové ragú s cizrnou
45 min
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45 min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 min
Musaka z červené čočky
2 godz. 20 min