
Zařízení & příslušenství
Frittata s batáty, cuketou a kozím sýrem
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
15 gramů čerstvé petržele pouze listy
-
20 gramů čerstvého zázvoru na tenké plátky (2 mm)
-
30 gramů olivového oleje plus extra pro smažení
-
100 gramů červené cibule na čtvrtky
-
200 gramů batátů na kousky (3 cm)
-
100 gramů cukety na kousky (3 cm)
-
100 - 150 gramů červené papriky na kousky (3 cm)
-
6 velkých vajec (63-73 gramů)
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
80 gramů kozího sýra měkkého
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
330 kcal /
1382 kJ
Protein
16.3 g
Tuk
22.4 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Večeře raz dva
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Lilkové ragú s cizrnou
45min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Palak Paneer
45min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55min
Brownies s hruškami
1hod. 15min
Quiche s fetou a červenou řepou
1hod. 50min
Zelenina s kokosovým mlékem a kari s rýží
1hod.
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Musaka z červené čočky
2hod. 20min
Kokosový Dhal
20min