
Zařízení & příslušenství
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
Příprava 15min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
stroužek česneku1
-
čerstvého tymiánu jen lístky1 polévková lžíce
-
cibule na čtvrtky100 gramů
-
olivového oleje plus navíc 1 polévková lžíce35 gramů
-
máslové dýně oloupané, na kousky (3–4 cm)250 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
konzervované bílé cizrny scezené, okapané (2x plechovka po 400 g)480 gramů
-
sušených rajčat, v oleji scezených, na kousky (5 mm)6
-
sušený bobkový list1
-
mletého kmínu1 polévková lžíce
-
harissa omáčky (volitelně)1 polévková lžíce
-
mleté skořice1 čajová lžička
-
kurkumy½ čajové lžičky
-
zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený1
-
vařící vody800 gramů
-
fety100 gramů
-
citrón pouze jemně nastrouhanou kůru1
-
mletého koriandru1 čajová lžička
-
kadeřavé kapusty na kousky, bez košťálu150 gramů
-
čerstvý koriandr na ozdobu
-
fenyklových semínek opražených2 čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
368 kcal /
1529 kJ
Protein
12 g
Tuk
26 g
Sacharidy
19 g
Nasycený tuk
6 g
Sodík
1041 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Rychlé večeře na zahřátí
10 recept
Česká republika
Česká republika