Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou

Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou

4.7 15 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 45min
4 porce

Suroviny

  • stroužek česneku
    1
  • čerstvého tymiánu jen lístky
    1 polévková lžíce
  • cibule na čtvrtky
    100 gramů
  • olivového oleje plus navíc 1 polévková lžíce
    35 gramů
  • máslové dýně oloupané, na kousky (3–4 cm)
    250 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • konzervované bílé cizrny scezené, okapané (2x plechovka po 400 g)
    480 gramů
  • sušených rajčat, v oleji scezených, na kousky (5 mm)
    6
  • sušený bobkový list
    1
  • mletého kmínu
    1 polévková lžíce
  • harissa omáčky (volitelně)
    1 polévková lžíce
  • mleté skořice
    1 čajová lžička
  • kurkumy
    ½ čajové lžičky
  • zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený
    1
    1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • vařící vody
    800 gramů
  • fety
    100 gramů
  • citrón pouze jemně nastrouhanou kůru
    1
  • mletého koriandru
    1 čajová lžička
  • kadeřavé kapusty na kousky, bez košťálu
    150 gramů
  • čerstvý koriandr na ozdobu
  • fenyklových semínek opražených
    2 čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 368 kcal / 1529 kJ
Protein 12 g
Tuk 26 g
Sacharidy 19 g
Nasycený tuk 6 g
Sodík 1041 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...