Rybí hamburger s okurkovou omáčkou

Rybí hamburger s okurkovou omáčkou

5.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
5 porcí

Suroviny

Okurková omáčka
  • 2 stroužky česneku
  • 2 polévkové lžíce směsi bylinek, čerstvých
  • ½ čajové lžičky soli
  • 200 gramů salátové okurky na kousky (4 cm)
  • 180 gramů řeckého jogurtu
  • 1 polévková lžíce dijonské hořčice
Rybí hamburger
  • 4 plátky citrónové kůry
  • 60 gramů krutonů
  • 50 gramů pórku
  • 50 gramů jarní cibulky nebo šalotky
  • 20 gramů čerstvé petržele
  • ½ čajové lžičky soli
  • 2 - 3 špetky mletého černého pepře
  • 250 gramů mořského vlka vykostěného, nakrájeného na kousky (0,5 cm)
  • 100 gramů čerstvých filetů z lososa bez kůže, na kousky (0,5 cm)
  • 1 vejce
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 5 hamburgerových housek nebo 10 plátků toustového chleba
  • 150 gramů hlávkového salátu
  • 50 gramů rajčat na plátky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1317.5 mg
Protein 30.4 g
Kalorie 2465 kJ / 589 kcal
Tuk 16.8 g
Vláknina 5.1 g
Nasycený tuk 3.6 g
Sacharidy 78.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...