
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g ris, brune
- 50 g cashewnødder, rå
- 15 g olivenolie
- 100 g løg opdelt
- 800 g courgetter skåret i stykker (5 cm)
- 2 fed hvidløg
- 20 g basilikum, frisk stilke og blade
-
450
g kogt vand, fra grøntsager
nebo 450 g hønsefond - 5 g mynteblade, friske plus ekstra til pynt
- ½ tsk havsalt
- 1 - 2 knivspidser sort peber, stødt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 187 kcal / 780 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 11.6 g
- Sacharidy
- 13.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blomkålssuppe med ost
30 dk
Kartoffelgullasch
1sa
Misosuppe med tofu
Değerlendirme yok
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Değerlendirme yok
Vietnamesisk pho
Değerlendirme yok
Miso kyllinge suppe
Değerlendirme yok
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Vichyssoise med pasta
35 dk
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Değerlendirme yok
Aubergine cream soup
Değerlendirme yok