Forårets grøntsagssuppe
TM6 TM5 TM31

Forårets grøntsagssuppe

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 25 g persille, frisk
  • 25 g smør i tern
  • 125 g porrer skåret i stykker (3 cm)
  • 1 fed hvidløg
  • 300 g courgetter skåret i stykker (3 cm)
  • 150 g selleristilke skåret i stykker (3 cm)
  • 900 g kogt vand, fra grøntsager
  • 250 g savoykål stilken fjernet og bladene skåret fint (5 mm)
  • 150 g ærter frosne
  • ½ tsk havsalt
  • ¼ tsk sort peber, stødt

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
131 kcal / 548 kJ
Protein
5.9 g
Tuk
7.3 g
Sacharidy
10.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše