
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 - 25 g ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm), efter smag
- ½ appelsin kun tynde afskalninger af huden
- 225 g løg opdelt
- 480 g gulerødder skåret i stykker
- 35 g smør
-
1
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
nebo 1 tsk grøntsagsbouillon - 700 g vand
- 1 knivspids havsalt eller efter smag
- 1 - 2 knivspidser sort peber, stødt eller efter smag
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 145 kcal / 608 kJ
- Protein
- 2 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20 Min
Alsidig og cremet suppe
45 Min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40 Min
Cremet blomkålssuppe
50 Min
Porre- og kartoffelsuppe
45 Min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1 Std.
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen