Suppe med gulerod, appelsin og ingefær
TM6 TM5

Suppe med gulerod, appelsin og ingefær

1.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 15 - 25 g ingefær skrællet, skåret i runde skiver (2 mm), efter smag
  • ½ appelsin kun tynde afskalninger af huden
  • 225 g løg opdelt
  • 480 g gulerødder skåret i stykker
  • 35 g smør
  • 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret
    nebo 1 tsk grøntsagsbouillon
  • 700 g vand
  • 1 knivspids havsalt eller efter smag
  • 1 - 2 knivspidser sort peber, stødt eller efter smag

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
145 kcal / 608 kJ
Protein
2 g
Tuk
8 g
Sacharidy
16 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše