
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 gram skalotteløg skåret i stykker
- 4 fed hvidløg
- 25 gram ingefær skrællet, skåret i tynde runder
- 15 gram vegetabilsk olie
- 1 rød chili, alle typer afstilket, plus ekstra, tynde skiver, til pynt
- 380 gram kokosmælk
- 340 gram vand
-
1
tsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) smuldret - 1 spsk rød karrypasta
- 300 gram søde kartofler skrællede, skåret i tern
- 15 gram limesaft
- 30 gram brun farin
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber, stødt
- 200 gram cherrytomat halverede
- 40 gram babyspinat, frisk
- 450 gram hvid fiskefilet, uden skind (f.eks. torsk, havaborre), skåret i stykker (1-1½ in.)
- koriander, frisk hakket, til pynt
- 1 lime skåret i tern
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 315 kcal / 1318 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 491 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Cremet blomkålssuppe
50min
Porre- og kartoffelsuppe
45min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1hod.
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení