Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chili-Limetten-Hendl
- ½ Bund Koriander, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 Knoblauchzehe (volitelně)
- 1 Jalapeño Chili, halbiert, kernlos
- 1 TL Salz
- 130 g Limettensaft
- 115 g Olivenöl
- 2 TL Agavendicksaft
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Hendlbrustfilets, ohne Haut und Knochen
- Öl zum Bestreichen des Grills
Karfiolreis
- 510 g Karfiol, in Röschen
- 570 g Wasser
-
Feta, zerbröselt, zum Garnieren
nebo Pecorino Romano, zerbröselt, zum Garnieren - Koriander, frisch, Blättchen abgezupft, gehackt, zum Garnieren
- 1 Limette, in Spalten, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 57 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 465 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bowl mit schwarzem Reis, Hühnerfleisch und Pilzen
40min
Würzig-fruchtiges Joghurthenderl mit Schwammerl
35min
Brokkolisalat mit Apfel und Rind
30min
Spinatsalat mit Hendl, Pfirsichen und Walnüssen
30min
Kabeljau nach Lagareiro Art mit Kohl-Bohnen-Brösel
1h
Lachs mit Pestokruste, Cherrytomaten und Schwammerlrisoni
1h 50min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50 min
Butter Chicken mit Kürbis und Basmati-Wildreismischung
1h
Bohnen-Avocado-Salat
15min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45min
Spinatstrudel mit Schafskäse
1h 50min