Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero tritato (10 g circa)
- 250 g di peperoni, puliti e a listarelle
- 3 porri a rondelle (3 cm)
- 150 g di carote, pelate e a listarelle
-
1
pizzico di pepe di Sichuan
nebo 1 cucchiaino di pepe nero macinato - 1 pizzico di sale
- 400 - 500 g di seitan a listarelle (spessore 0,5 cm)
- 1 cucchiaino colmo di burro di arachidi
- 2 cucchiai di salsa di soia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2989.7 kJ / 714.6 kcal
- Protein
- 93.6 g
- Sacharidy
- 70.3 g
- Tuk
- 12.9 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 19 g
- Sodík
- 561.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1 Std.
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 min
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11 Std.
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40 min
Gomasio di porro verde
1 Std.
Tofu di lenticchie rosse
8 Std. 30 Min
Bulgur all'arancia con verdure (TM6)
1 Std.
Spezzatino di seitan con patate e carote
1 Std. 20 Min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1 Std.
Falafel di fagioli con crema di melanzane piccante
1 Std.
Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
30 min