
Zařízení & příslušenství
Kartoffelsuppe med topping
Příprava 15min
Celkový 30min
1 portion
Suroviny
-
løg skåret i stykker55 gram
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie15 gram
-
kartofler, melede skrællet og skåret i terninger170 gram
-
kogt vand, fra grøntsager280 gram
-
salt efter smag¼ tsk
-
sort peber, stødt efter smag1 knivspids
-
bacon, i skiver55 gram
-
sødmælk30 gram
-
creme fraiche (volitelně) til servering, efter smag1 spsk
-
revet cheddar2 spsk
-
forårsløg (volitelně) hakket til servering
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
607 kcal /
2541 kJ
Protein
16 g
Tuk
43 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
5 g
Nasycený tuk
14 g
Sodík
1133 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Madlavning for én person
8 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
30min
40min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
35min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení