Kartoffelsuppe med topping

Kartoffelsuppe med topping

Žádné hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
1 portion

Suroviny

  • løg skåret i stykker
    55 gram
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    15 gram
  • kartofler, melede skrællet og skåret i terninger
    170 gram
  • kogt vand, fra grøntsager
    280 gram
  • salt efter smag
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt efter smag
    1 knivspids
  • bacon, i skiver
    55 gram
  • sødmælk
    30 gram
    30 gram piskefløde
  • creme fraiche (volitelně) til servering, efter smag
    1 spsk
  • revet cheddar
    2 spsk
  • forårsløg (volitelně) hakket til servering

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 607 kcal / 2541 kJ
Protein 16 g
Tuk 43 g
Sacharidy 39 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 14 g
Sodík 1133 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...

Zobrazit vše