
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gram vilde ris
- vand, varmt
- 70 gram løg i stykker
- 1 fed hvidløg
- 15 gram vegetabilsk olie
- 100 gram champignoner, friske skåret i skiver
- 200 gram kogt vand, fra grøntsager
- 140 gram kokosmælk
- ½ tsk oregano, tørret
- 1 laurbærblad, tørret (volitelně)
- ½ tsk hvedemel
- ¼ tsk salt efter smag
- ⅛ tsk sort peber, stødt efter smag
- persille, frisk til pynt (volitelně)
- 1 lime skåret i tern (volitelně)
- brød til serveringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 503 kcal / 2103 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Sodík
- 642 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Cremet blomkålssuppe
50min
Porre- og kartoffelsuppe
45min
Cremet broccolisuppe med croutoner
1hod.
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení