蔥雞湯

蔥雞湯

2.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 1200 克
  • 雞翅 二節翅
    250 克
  • 3 克
  • 1 茶匙
  • 青蔥 切蔥花
    180 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 653.2 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 562.2 kJ / 134.4 kcal
Tuk 8.4 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 3.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...