Zařízení & příslušenství
蔥雞湯
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水1200 克
-
雞翅 二節翅250 克
-
薑3 克
-
鹽1 茶匙
-
青蔥 切蔥花180 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
653.2 mg
Protein
11.8 g
Kalorie
562.2 kJ /
134.4 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
3.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心食療
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan