Zařízení & příslušenství
薑黃蔬菜雞湯麵
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 人份
Suroviny
-
紅蘿蔔 切塊,(約 3 公分)100 克
-
洋蔥 切塊,(約 3 公分)200 克
-
橄欖油20 克
-
西洋芹 削皮,切片60 克
-
鹽1 茶匙
-
薑黃粉1 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
水1200 克
-
帶皮帶骨雞腿肉400 克
-
60 克 乾通心粉 (湯用)乾義大利麵(長直麵,spaghetti) 剝成小段60 克
-
菠菜 切小段200 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
749.4 mg
Protein
20.8 g
Kalorie
1510 kJ /
360.9 kcal
Tuk
21.6 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
21.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
暖心食療
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan