Vegan bolognese

3.6 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

Vegan cheese substitute
  • cashews
    85 g
  • nutritional yeast
    15 g
  • garlic powder
    2 pinches
  • sea salt
    ½ tsp
Sauce
  • red kidney beans (400 g), rinsed and drained
    1 can
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • garlic cloves
    3
  • celery cut into pieces
    100 g
  • carrot cut into pieces
    150 g
  • brown onion cut in eighths
    1
  • red wine
    100 g
  • chopped tomatoes (400 g)
    1 can
  • tomato paste
    50 g
  • dried Italian herbs
    ¼ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • pasta vegan (see Tip)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1434.9 mg
Protein 13.6 g
Kalorie 1452.8 kJ / 347.2 kcal
Tuk 15.4 g
Vláknina 9.4 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 36.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...