Zařízení & příslušenství
九尾蛤蜊雞湯
Příprava 35min.
Celkový 2hod.
6 人份
Suroviny
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
米酒100 克
-
水3800 - 4000 克
-
九尾草 新鮮150 克
-
紅棗8 顆
-
黃耆5 克
-
雞肉 切塊400 克
-
水 至淹過雞肉
-
枸杞5 克
-
鹽 依個人口味調味
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
366.6 mg
Protein
23.3 g
Kalorie
1595.4 kJ /
381.3 kcal
Tuk
13.9 g
Vláknina
12.5 g
Nasycený tuk
4.7 g
Sacharidy
42.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
私房創意年菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan