Rojões de porc aux châtaignes

Rojões de porc aux châtaignes

4.4 5 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 40min.
4 portions

Suroviny

  • 4 gousses d'ail
  • 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
  • 1 pincée de poivre moulu
  • 1 c. à café paprika doux en poudre
  • 300 g de vin blanc
  • 800 g de viande de porc en morceaux, découennée en dés (rojões)
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 50 g de saindoux
  • 80 g d'eau
  • 500 g de châtaignes cuites et pelées
  • persil frais pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 992.1 mg
Protein 36.2 g
Kalorie 3982.8 kJ / 951.9 kcal
Tuk 56.6 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 21 g
Sacharidy 58.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...