Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 56.6 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 992.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de pomme de terre au curry
35min
Rassolnik (soupe de cornichons)
1 godz. 20 min
Sarcives au porc
1 Std. 35 Min
Ravioli au porc haché et bouillon
40min
Soupe complète au bœuf
30min
Poulet rôti aux épices et à l'orange, riz basmati et raisins secs
1h
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1 Std. 45 Min
Boulettes de porc au fromage, sauce rosée et légumes du soleil
50 min
Gâteau aztèque
1h
Fettuccine al ragù
1 Std. 10 Min
Moelleux banane coco chocolat
20min
Filet mignon au chorizo et gratin dauphinois
1 Std. 5 Min