Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 56.6 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 992.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Riz au bœuf et poivron rouge
45min
Bricks de pommes de terre au thon et à la coriandre
1 Std. 10 Min
Jambalaya de poulet
40min
Oladis (RU)
20 Min
Rôti de porc aux légumes - Minestrone
1 Std. 30 Min
Haricots blancs à la tomate et au chorizo, poisson vapeur et crème à l'orange
1 Std.
Petit salé aux lentilles
55 min
Pipe rigate au kimchi et au fromage
50min
Poulet à la vanille
1h 45min
Pâtes au poulet tikka masala
45min
Bœuf thaï et purée de patates douces
45min