Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 gousses d'ail
- 1 ½ c. à café sel Assaisonnement: plus selon le goût
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café paprika doux en poudre
- 300 g de vin blanc
- 800 g de viande de porc en morceaux, découennée, en dés (rojões)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g de saindoux
- 80 g d'eau
- 500 g de châtaignes cuites et pelées
- persil frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3982.8 kJ / 951.9 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 56.6 g
- Nasycený tuk
- 21 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 992.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Goulasch aux légumes, pois chiches et chorizo
30 Min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Poulet chasseur revisité
2 Std. 15 Min
Pain rapide
1 Std. 15 Min
Saucisses grillées roumaines (Mititei)
12h
Petits roulés au parmesan et au persil
1u. 10min
Brochettes de dinde marinées et caramélisées au pamplemousse
55 Min
Salade, pâtes au ragoût et crème choco-fraise
35 Min
Dizé milé (beignets guyanais)
55 Min
Spaghetti de Sichuan
50 min.
Fricassée de poulet
55 Min
Poulet cacciatore et pâtes
55 Min