Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di daikon sbucciato e senza le estremità (vedere consigli)
- 1 dado per brodo di manzo (per 0,5 l di brodo)
- 1 cucchiaino di sale
- 1300 g di acqua
- 2 bacche di anice stellato
- 3 stecche di cannella
- 20 g di zenzero, radice fresca, affettato
- 300 g di filetto di manzo, tagliato a fette sottili (circa 1-2 mm)
- 10 g di salsa di pesce
- 10 g di coriandolo fresco
- 10 g di cipollotto tagliati sottili (1-2 mm)
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 1 lime
- 100 g di germogli di soia freschi
- peperoncino piccante fresco a fette sottili (1-2 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1013.1 kJ / 242.2 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 17.7 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1488.8 mg