Zařízení & příslušenství
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
9 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
1 stroužek česneku
-
120 gramů zelené francouzské čočky Puy opláchnuté pod studenou vodou a scezené
-
750 gramů vody
-
1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
300 gramů zeleného chřestu s odříznutými dřevnatými konci, na kousky (5 cm)
-
1 šalotka napůl
-
50 gramů řepkového oleje
-
20 gramů jablečného octa
-
50 gramů jablečného džusu
-
15 gramů hořčice
-
2 čajové lžičky agávového sirupu
-
¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 avokádo zralé, na kostičky (1 cm)
-
1 salát Little Gem na proužky
-
125 gramů směsi čerstvých bylinek podle chuti
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
12 g
Kalorie
1459 kJ /
348 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
9.8 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Recepty roku 2024
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mušle à la marinière
25min.
Veganská aquafaba Pavlova
Žádné hodnocení
Máslové prkénko s citrónem
10min.
Zeleninové chipsy pečené v troubě
Žádné hodnocení
Kokosovo-chia-banánové nanuky
7hod. 30min.
Japonská majonéza (kewpie)
15min.
Falešné kapary z poupat bezinek
Žádné hodnocení
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Polentové koláčky (bez lepku)
1hod.
Tom Yum s kokosovým mlékem
35min.
Červené rybí kari
30min.
Thajská tomyum zoodle polévka
45min.