
Zařízení & příslušenství
Chimichurri vepřová panenka se zeleninovou rýží
Příprava 1hod. 20min
Celkový 13hod. 20min
6 porcí
Suroviny
Chimichurri omáčka
-
šalotky napůl100 gramů
-
stroužky česneku4
-
extra panenského olivového oleje200 gramů
-
bílého vinného octa60 gramů
-
čerstvě vymačkané citrónové šťávy30 gramů
-
čerstvého koriandru (lístky i stonky)30 gramů
-
čerstvé petržele jen lístky15 gramů
-
čerstvého oregana2 polévkové lžíce
-
kuliček bílého pepře1 čajová lžička
-
soli1 - 1 ½ čajové lžičky
-
vepřové panenky (cca 450 g každá)2
Zeleninová rýže a chimichurri vepřová panenka
-
čerstvé petržele jen lístky15 gramů
-
extra panenského olivového oleje40 - 50 gramů
-
nakládaných kaparů scezených40 gramů
-
čerstvě vymačkané citrónové šťávy20 - 40 gramů
-
soli1 ¼ čajové lžičky
-
vody1200 gramů
-
bílé dlouhozrnné rýže300 gramů
-
cukety na 2cm kostičky400 gramů
-
mrkve na 1cm kostičky300 gramů
-
červená paprika bez semínek, na 2cm kostky1
-
žlutá paprika bez semínek, na 2cm kostky1
-
oleje plus navíc na smažení10 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
908.9 kcal /
3802.9 kJ
Protein
41.8 g
Tuk
56.3 g
Sacharidy
59.3 g
Vláknina
7.3 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sodík
1450 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thermomix® Sensor II. maso a ryby
10 recept
Česká republika
Česká republika