Torta salata ricotta e spinaci

Torta salata ricotta e spinaci

4.5 6 rating
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
12 fette

Suroviny

Pasta brisèe
  • 250 g di farina tipo 00
  • 100 g di olio extravergine di oliva
  • 75 g di acqua
  • 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
  • 95 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di acqua
  • 350 g di spinaci freschi in foglia
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di scalogno a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 120 g di ricotta ben scolata
  • 1 uovo grande

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 272 mg
Protein 7.6 g
Kalorie 970 kJ / 232 kcal
Tuk 15.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 17.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...