Nasello al vapore con crema di zucca e spinaci

4.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1 pezzetto di scorza di limone (volitelně) (senza la parte bianca)
  • 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 600 g di filetti di nasello
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 400 g di polpa di zucca a tocchetti
  • 100 g di patate pelate e a tocchetti
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 250 - 300 g di spinaci freschi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 292.2 mg
Protein 30.5 g
Kalorie 1263.6 kJ / 302 kcal
Tuk 13.9 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 15.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...