Pasta integrale con crema di cavoletti di Bruxelles e anacardi

3.0 4 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di cavoletti di Bruxelles a metà
  • 30 g di anacardi al naturale
  • 550 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta integrale corta
  • 1 pizzico di timo secco
  • pepe nero macinato a piacere
  • 20 g di Parmigiano Reggiano in scaglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 389 mg
Protein 17.1 g
Kalorie 1835.5 kJ / 438.7 kcal
Tuk 13.3 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 2.9 g
Sacharidy 69.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...