Zařízení & příslušenství
Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
Příprava krůty
-
1 krůta (5–6 kg, pro 8–10 osob)
Nádivka
-
2 citróny nejlépe bio, pouze tence oloupanou kůru
-
3 snítky čerstvého rozmarýnu jen lístky
-
6 snítek čerstvého tymiánu jen lístky
-
80 gramů pancetty na kousky
-
150 gramů mascarpone
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 cibule na čtvrtky
-
5 sušených bobkových listů
-
175 gramů bílého vína
-
175 gramů vody
Pečení
-
20 malých párků zabalených ve slanině (volitelně)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1106.5 mg
Protein
116.8 g
Kalorie
3849 kJ /
919.9 kcal
Tuk
42.4 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Wrapy s hráškovým hummusem s fetou a cherry rajčaty
10min.
Arašídové krekry
35min.
Středomořský Green Goddess salát
40min.
Zeleninová rýže s tofu a edamame
1hod. 15min.
Banánovo-čokoládové muffiny
45min.
Máslové prkénko s citrónem
10min.
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15min.
Pomalu vařené telecí stew
Žádné hodnocení
Avokádovo-okurkový salát Green Goddess
20min.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35min.
Halloweenské minicupcaky
1hod. 30min.