Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou

Žádné hodnocení
Příprava 30min
Celkový 5hod. 30min
8 porcí

Suroviny

Příprava krůty
  • krůta (5–6 kg, pro 8–10 osob)
    1
Nádivka
  • citróny nejlépe bio, pouze tence oloupanou kůru
    2
  • čerstvého rozmarýnu jen lístky
    3 snítky
  • čerstvého tymiánu jen lístky
    6 snítek
  • pancetty na kousky
    80 gramů
  • mascarpone
    150 gramů
  • mořské soli
    ½ čajové lžičky
  • mletého černého pepře
    ¼ čajové lžičky
  • cibule na čtvrtky
    1
  • sušených bobkových listů
    5
  • bílého vína
    175 gramů
  • vody
    175 gramů
Pečení
  • malých párků zabalených ve slanině (volitelně)
    20

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 919.9 kcal / 3849 kJ
Protein 116.8 g
Tuk 42.4 g
Sacharidy 7.3 g
Nasycený tuk 14.4 g
Sodík 1106.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...

Zobrazit vše