Zařízení & příslušenství
Pečená krůta s pancettou a citrónovo-bylinkovou nádivkou
Příprava 30min
Celkový 5hod. 30min
8 porcí
Suroviny
Příprava krůty
-
krůta (5–6 kg, pro 8–10 osob)1
Nádivka
-
citróny nejlépe bio, pouze tence oloupanou kůru2
-
čerstvého rozmarýnu jen lístky3 snítky
-
čerstvého tymiánu jen lístky6 snítek
-
pancetty na kousky80 gramů
-
mascarpone150 gramů
-
mořské soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
cibule na čtvrtky1
-
sušených bobkových listů5
-
bílého vína175 gramů
-
vody175 gramů
Pečení
-
malých párků zabalených ve slanině (volitelně)20
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
919.9 kcal /
3849 kJ
Protein
116.8 g
Tuk
42.4 g
Sacharidy
7.3 g
Nasycený tuk
14.4 g
Sodík
1106.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

U našeho stolu je místo pro každého
26 recept
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
5hod. 5min
1hod. 25min
35min
45min
1hod. 10min
45min
1hod. 10min
1hod. 10min
55min
1hod.
1hod. 20min
40min