Zařízení & příslušenství
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
Příprava 25min.
Celkový 9hod.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů rozinek
-
25 gramů rumu
Drobenka
-
50 gramů lískových ořechů
-
100 gramů margarínu bez laktózy vychlazeného, na kousky
-
80 gramů cukru
-
120 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
Dokončení
-
margarín bez laktózy na vymazání
-
600 gramů jablek bez jader, na čtvrtky
-
10 gramů čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
40 gramů cukru
-
1 čajová lžička mleté skořice
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
153.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1670 kJ /
399.2 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
54.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Datlový nápoj z ovesného mléka
20min.
Marcipánové rohlíčky - 2023
40min.
Špecle v páře se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a chřestem
45min.
Brokolicové muffiny se slaninou a ementálem
45min.
Sýrová směs s chřestem a cuketou
Žádné hodnocení
Hříbkové rizoto
35min.
Toustové rolky s arašídovým máslem a restovanými jablky
25min.
Dort k 10. výročí Cookidoo
2hod.
Asijská risottata s nudlemi a zeleninou
30min.
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Zázvorovo-kurkumový shot na posílení imunity
10min.