Zařízení & příslušenství
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
Příprava 25min.
Celkový 9hod.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů rozinek
-
25 gramů rumu
Drobenka
-
50 gramů lískových ořechů
-
100 gramů margarínu bez laktózy vychlazeného, na kousky
-
80 gramů cukru
-
120 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
Dokončení
-
margarín bez laktózy na vymazání
-
600 gramů jablek bez jader, na čtvrtky
-
10 gramů čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
40 gramů cukru
-
1 čajová lžička mleté skořice
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
153.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1670 kJ /
399.2 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
54.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
High protein kuličky s tahini a arašídovým máslem a tahini
25min.
Hrušky v pomerančovém sirupu s vanilkovou zmrzlinou
Žádné hodnocení
Tandoori marináda
10min.
Datlovo-jablečný koláč bez lepku
45min.
Bezlepkový chlebíček s datlemi a jablky
1hod. 30min.
Veganské tousty s pomazánkou z pečených paprik a kešu ořechů
30min.
Alpské makarony s jablečnou omáčkou
Žádné hodnocení
Pečená růžičková kapusta s tahini-tvarohovým dipem
40min.
Salát z červené řepy
10min.
Čokoládovo-oříškový krém se sušenkami
15min.
Hruškový bezlepkový koláč
40min.
Perník bez lepku a laktózy
45min.