Zařízení & příslušenství
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
Příprava 25min.
Celkový 9hod.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů rozinek
-
25 gramů rumu
Drobenka
-
50 gramů lískových ořechů
-
100 gramů margarínu bez laktózy vychlazeného, na kousky
-
80 gramů cukru
-
120 gramů hladké mouky
-
1 špetka soli
Dokončení
-
margarín bez laktózy na vymazání
-
600 gramů jablek bez jader, na čtvrtky
-
10 gramů čerstvě vymačkané citrónové šťávy
-
40 gramů cukru
-
1 čajová lžička mleté skořice
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
153.4 mg
Protein
3.8 g
Kalorie
1670 kJ /
399.2 kcal
Tuk
18.6 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
54.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Všichni jsme jedineční - Manifesto
24 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špagety s rajčaty a slaninou (TM7)
35min.
Špagety s chřestovou omáčkou (TM7)
55min.
Špecle v páře se smetanovou omáčkou s medvědím česnekem a chřestem
45min.
Sendvič s kuřecím masem, konfitovanými rajčaty a tzatziki
4hod. 30min.
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min.
Salát s chřestem, pistáciemi a mozzarellou
1hod.
Kuřecí prsa v bylinkovo-citrónové omáčce s rýží
45min.
Hummus
5min.
Rýže s lososem a žampióny
45min.
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1hod. 10min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce (TM7)
30min.
Špagety s tomatovou omáčkou a houbami
25min.