Zařízení & příslušenství
蛤蜊巧達濃湯
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
蛤蜊高湯
-
水600 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
巧達濃湯
-
洋蔥 切塊80 克
-
紅蘿蔔 切塊40 克
-
培根 切丁40 克
-
奶油15 克
-
麵粉30 克
-
馬鈴薯 切小丁,約1 公分1 顆
-
鹽 (視個人口味調整)¼ - ½ 茶匙
-
鮮奶油40 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1649.2 mg
Protein
28.2 g
Kalorie
1663.1 kJ /
397.5 kcal
Tuk
15.8 g
Vláknina
3.4 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
34.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
愛的餐桌
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan