Cous cous spinaci e uvetta

Cous cous spinaci e uvetta

4.5 40 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale grosso
  • 200 g di spinaci in foglia surgelati scongelati
  • 250 g di cous cous
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio mondato
  • 40 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e ben strizzata
  • 400 g di pomodori ciliegino a metà o in quarti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 680.6 mg
Protein 9.8 g
Kalorie 1460.2 kJ / 349 kcal
Tuk 8.9 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 60.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...