Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale grosso
- 200 g di spinaci in foglia surgelati scongelati
- 250 g di cous cous
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio mondato
- 40 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e ben strizzata
- 400 g di pomodori ciliegino a metà o in quarti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1460.2 kJ / 349 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 60.3 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 680.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous marino (vegan)
30 min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20min
Cous cous invernale
45min
Cous cous vegetariano di Marrakech
50min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Insalata di quinoa con fagioli e formaggio di capra
20min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10 min
Tabulè speziato
2 godz. 10 min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20min
Insalata di lenticchie e menta
3h 55min
Tabulè di quinoa
40min
Cous cous dell'orto
30 min