Kompatibilní verze
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di lenticchie, lavate e scolate
- 40 g di cipolle a fettine
- 1 foglia di alloro fresca, lavata e asciugata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 100 g di bulgur
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di zucchine a rondelle sottili
- 100 g di polpa di zucca a strisce sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1121 kJ / 268 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Passato di lenticchie rosse e tonno
40min
Zuppa al profumo di curcuma
1h
Zuppa di quinoa
35min
Zuppa di lenticchie rosse
50 Min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 Min
Zuppa di cous cous alla zucca
30min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1h 5min
Burger di azuki verdi e pinoli al profumo di basilico
20min
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1h
Orzo, cavolfiore e pollo
1 godz. 10 min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 Min