Zařízení & příslušenství
Žampiónová krémová polévka
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 porce
Suroviny
-
100 gramů žampiónů
-
350 gramů vody
-
100 gramů mléka
-
½ vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty½ kostky zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
25 gramů hladké mouky
-
¼ čajové lžičky soli
-
25 gramů zakysané smetany
-
2 snítky čerstvé petržele pouze listy
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
328.8 mg
Protein
4.8 g
Kalorie
466.6 kJ /
111.5 kcal
Tuk
4.4 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Žampiónová krémová polévka
20 min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min
Cibulová polévka
1 h 10 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Krémová květáková polévka
30 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min
Špenátová polévka s vejci
35 min
Pórkový krém
40 min
Kulajda
40 min