Zařízení & příslušenství
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
Příprava 30min.
Celkový 45min.
3 porce
Suroviny
-
3 vejce, střední (53-63 gramů)
-
voda k dolití do 1 l
-
1 svazek čerstvého kopru bez stonků
-
130 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných na kousky
-
10 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
5 gramů olivového oleje5 gramů citrónového olivového oleje
-
¼ čajové lžičky pepře, černého, celého
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 ½ avokáda
-
¼ čajové lžičky červeného pepře, celého
-
15 gramů směsi různých klíčků
-
3 plátky bílého chleba, toastového opečeného
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
459.3 mg
Protein
21.5 g
Kalorie
1799.7 kJ /
430.1 kcal
Tuk
28.8 g
Vláknina
8.1 g
Nasycený tuk
5.7 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Krémová polenta s parmazánem, divoké bylinky a pošírované vejce
45min.
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Hovězí mini tartar
10min.
Guacamole s kaviárem
10min.
Holandská omáčka
15min.
Caesar salát s kuřecím masem
50min.