Zařízení & příslušenství
Kulajda
Příprava 5min.
Celkový 40min.
5 porcí
Suroviny
-
1260 gramů vody
-
250 gramů čerstvých hříbků pokrájených na kostičky
-
40 gramů slunečnicového oleje
-
15 gramů másla
-
40 gramů hladké mouky
-
250 gramů brambor na kostičky
-
1 ¼ čajové lžičky kmínu, celého
-
2 čajové lžičky soli
-
5 gramů kopru, čerstvého
-
250 gramů zakysané smetany
-
3 vejce malá, velikosti "S", rozšlehaná
-
2 polévkové lžíce octa plus navíc dle chuti
-
1 ¼ polévkové lžíce cukru plus navíc dle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
1012 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
1355.1 kJ /
323.9 kcal
Tuk
23.3 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
9.2 g
Sacharidy
22.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Žampiónová krémová polévka
20min.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Dršťková polévka
1hod.
Frankfurtská polévka
30min.
Koprová omáčka
20min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Fazolková polévka
35min.
Pórkový krém
40min.
Zelňačka
25min.