Zařízení & příslušenství
Rizoto s houbami a špenátem
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 porce
Suroviny
-
25 gramů parmazánu na kousky (2 cm)
-
380 gramů vody
-
150 gramů hnědých žampiónů, čerstvých na čtvrtky
-
10 gramů olivového oleje
-
15 gramů másla na kousky
-
20 gramů šalotky na kousky (1 cm)
-
50 gramů špenátových listů, čerstvých
-
160 gramů rýže na rizoto (např. Carnaroli, s dobou vaření 17–18 minut)
-
30 gramů bílého vína
-
¼ - ½ čajové lžičky soli podle chuti
-
½ vrchovaté čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, rozdrobeného½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) rozdrobeného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
560.7 mg
Protein
12.7 g
Kalorie
1994.7 kJ /
476.8 kcal
Tuk
14.9 g
Vláknina
1.3 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
70.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Rychlé večeře na zahřátí
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Massaman curry s kuřecím masem
1hod. 40min.
Špagety s chřestovou omáčkou
55min.
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Rajčatovo-česnekové těstoviny s mušlemi z jednoho hrnce
Žádné hodnocení
Hříbkové rizoto
35min.
Houbové rizoto
40min.
Těstoviny se zeleninovým ragú
45min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce (TM7)
30min.
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min.
Houbové rizoto s mascarpone
30min.