Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou

Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou

4.4 16 rating
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

Kuřecí prsa plněná sýrem ricotta
  • 25 gramů parmazánu na kousky
  • 10 gramů hladkolisté petržele
  • 10 gramů čerstvé máty
  • ⅔ polévkové lžíce citrónové kůry
  • 130 gramů ricotty
  • ⅔ čajové lžičky soli
  • ⅔ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
  • 4 kuřecí prsa, bez kůže bez kostí
Rajčatové rizoto
  • ⅔ šalotky
  • ⅔ stroužku česneku
  • 10 gramů hladkolisté petržele
  • 25 gramů olivového oleje
  • 200 gramů rýže na rizoto
  • 130 gramů zralých rajčat na čtvrtky
  • 40 gramů suchého bílého vína
  • 330 gramů vody
  • ⅔ vrchovaté polévkové lžíce zeleninové dochucovací pasty
    ⅔ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody), rozdrobeného
  • ⅓ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky čerstvě umletého černého pepře
  • 15 gramů rajčatového protlaku
  • 20 gramů másla

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 823.4 mg
Protein 46.6 g
Kalorie 2843.4 kJ / 679.6 kcal
Tuk 32.7 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 45.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...