Kulajda

5.0 4 rating
Příprava 5min.
Celkový 40min.
2 porce

Suroviny

  • 15 gramů slunečnicového oleje
  • 5 gramů másla
  • 15 gramů hladké mouky
  • 500 gramů vody
  • 1 rovná čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 100 gramů čerstvých hříbků pokrájených na kostičky
    50 gramů sušených hříbků, předem namočených a odstředěných
  • 100 gramů brambor na kostičky
  • ½ čajové lžičky kmínu, celého
  • ¾ čajové lžičky soli
  • 5 gramů kopru, čerstvého nasekaného
  • 100 gramů zakysané smetany
  • ¾ polévkové lžíce octa nebo dle chuti
  • ½ polévková lžíce cukru nebo dle chuti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 4.3 g
Kalorie 1133.5 kJ / 270.9 kcal
Tuk 19.7 g
Vláknina 1.8 g
Sacharidy 21.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...