Zařízení & příslušenství
Kulajda
Příprava 5min.
Celkový 40min.
2 porce
Suroviny
-
15 gramů slunečnicového oleje
-
5 gramů másla
-
15 gramů hladké mouky
-
500 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 rovná čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
50 gramů sušených hříbků, předem namočených a odstředěných100 gramů čerstvých hříbků pokrájených na kostičky
-
100 gramů brambor na kostičky
-
½ čajové lžičky kmínu, celého
-
¾ čajové lžičky soli
-
5 gramů kopru, čerstvého nasekaného
-
100 gramů zakysané smetany
-
¾ polévkové lžíce octa nebo dle chuti
-
½ polévková lžíce cukru nebo dle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
4.3 g
Kalorie
1133.5 kJ /
270.9 kcal
Tuk
19.7 g
Vláknina
1.8 g
Sacharidy
21.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Fazolová polévka s klobásou
35min.
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min.
Drožďová polévka s pórkem
40min.
Fazolková polévka
35min.
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Zelňačka
25min.
Frankfurtská polévka
30min.
Cibulová polévka
1hod. 10min.
Koprová omáčka
20min.
Bramboračka se sušenými houbami
30min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.