Neexistuje příliš mnoho dokonalých jídel, ale podle nás je pizza číslem jedna. Kde jinde si můžete dopřát sacharidy a sýr, krásně nazdobené rozmanitými surovinami podloženými chutnou rajčatovou omáčkou? Máme pro vás recepty, tipy a triky, jak připravit pizzu všech chutí italské kvality.
Jakmile si vyberete svůj oblíbený styl, máme pro vás několik stručných tipů, jak posunout svou pizzu o úroveň výše:
• Udělejte si vlastní těsto, což je díky spolehlivému Thermomixu® rychlé a snadné.
• Nechte těsto odležet a nakynout v pokojové teplotě po dobu alespoň 45 minut, aby se rovnoměrně propeklo.
• Použijte správný plech určený na daný typ pizzy.
• Posypte plech kukuřičnou moukou, abyste dosáhli křupavého výsledku a aby se těsto nelepilo. (Chcete-li bezlepkovou verzi, použijte lněné semínko.)
• Nepoužívejte příliš velké množství surovin – tenké těsto je neudrží.
• Experimentujte, experimentujte a ještě jednou experimentujte! Naslouchejte svým chuťovým pohárkům a nebojte se zkoušet různé kombinace. Jen tak se stanete mistry ve výrobě pizzy!