
Zařízení & příslušenství
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
Příprava 35min
Celkový 24hod. 50min
6 portions
Suroviny
-
dried green lentils300 g
-
water for soaking
Falafel
-
brown onion cut into halves150 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves15 g
-
fresh coriander leaves15 g
-
ground cumin3 tsp
-
ras el hanout (see Tips)2 tsp
-
salt1 tsp
-
olive oil for shallow frying300 g
Vegetables
-
carrot cut into pieces200 g
-
white cabbage cut into pieces300 g
-
water400 g
-
sweet potato cut into dice (1 cm)300 g
-
broccoli broken into small florets300 g
Dressing and assembly
-
natural yoghurt200 g
-
honey10 g
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
fresh chives cut into pieces5 sprigs
-
pomegranate arils (optional)1 - 2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves30 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
368.5 kcal /
1547.8 kJ
Protein
19.1 g
Tuk
9 g
Sacharidy
44.9 g
Vláknina
14.3 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sodík
497.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Nourishing bowls
8 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland