Zařízení & příslušenství
Roast pork with sage and cranberry stuffing
Příprava 15min.
Celkový 3hod. 35min.
10 portions
Suroviny
-
boneless pork leg roast1800 g
-
rock salt plus extra for crackling1 tbsp
-
zucchini (approx. 1), cut into pieces130 g
-
pumpkin seeds25 g
-
sunflower seeds25 g
-
fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)2 - 3 sprigs
-
streaky bacon cut into pieces60 g
-
onion cut into quarters100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
pork mince250 g
-
dried cranberries30 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
944.5 mg
Protein
46.6 g
Kalorie
1728.7 kJ /
411.6 kcal
Tuk
23.5 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
7.7 g
Sacharidy
3.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Coconut poached chicken salad
45 dk
Lamb saag (Noni Jenkins)
1sa 15 dk
Pork, apricot & coconut wraps
50 dk
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1sa 55 dk
Smoked trout pâté
3sa 15 dk
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 dk
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 dk
Warm satay chicken salad
55 dk
Layered lamb curry
1sa
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 dk
Creamy coconut chicken curry
30 dk
Thai red pork curry
35 dk