
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon cut into pieces
- 100 g onion cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 411.6 kcal / 1728.7 kJ
- Protein
- 46.6 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 3.6 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 944.5 mg
Alternativní recepty
Meatballs in red pepper sauce
30min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3hod. 35min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4hod. 35min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Beef and beer pie
1hod. 40min
Sticky chicken
24hod. 35min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min
Pork meatballs with couscous
50min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1hod. 55min
Spiced lamb pie
40min
Beef ragu
1hod. 25min
Lamb Moussaka
1hod. 30min